01. marts 2018

Få ny indsigt på Kommunernes Digitaliseringstræf 2018

Med Kommunernes Digitaliseringstræf 2018 den 29. maj i Kolding slår KL dørene op til en dag med netværk og ny viden om kommunernes digitalisering. Hvilke perspektiver og metoder kan vi sætte i spil, så de næste træk i digitaliseringen skaber værdi og fremskridt?

Digitaliseringens store dagsordener

Laila Kildesgaard, direktør i KL med ansvarsområde for digitalisering, vækstpolitik og infrastruktur, vil byde velkommen til digitaliseringstræffet, og i tre korte videoer løfter hun som optakt til træffet lidt af sløret for, hvilke ting ved kommunernes digitalisering, som ligger hende på sinde:

"Digitaliseringstræffet er vigtigt forum til at få indblik i de store dagsordener, som er vigtige lige nu: Sammenhæng i den offentlige sektor, nye teknologier og en hel masse andre overvejelser om sikkerhed, data og lignende," siger Laila Kildesgaard.

Nye krav

Borgere og virksomheder stiller stadigt højere krav til digitale services, og kommunerne ønsker at digitalisere klogt og smart, så digitaliseringen også fører til effektivisering, siger Laila Kildesgaard. Og så er det vigtigt ikke kun at anskue digitaliseringen som et teknologisk projekt. Kommunalbestyrelserne skal også stille sig på borgernes side, så resultatet bliver en tryg, digital offentlig sektor.

Se videoerne

Hør Laila Kildesgaard fortælle om:

Deltag på Kommunernes Digitaliseringstræf 2018

Læs programmet og tilmeld dig Kommunernes Digitaliseringstræf her: http://tilmeld.kl.dk/digitalisering2018/forside.html.

Har du spørgsmål til indholdet på Kommunernes Digitaliseringstræf 2018, er du velkommen til at kontakte vicekontorchef i KL Jan Struwe Poulsen, jtp@kl.dk.

Er du it-leverandør eller konsulent og ønsker at udstille på en stand på digitaliseringstræffet, er du velkommen til at kontakte chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk eller telefon 33 70 34 97.