15. maj 2018

Nu kan du tilmelde dig Kommunikationsdøgn 2018

11.-12. oktober inviteres alle, som beskæftiger sig med kommunikation i kommunerne, til KL’s Kommunikationsdøgn 2018.

Søger du ny inspiration og viden til dit kommunikationsarbejde, så tilmeld dig KL’s Kommunikationsdøgn 2018 og få to inspirerende dage, hvor kommunal kommunikation er i centrum.

Konferencen foregår i år i Korsør og henvender sig til kommunale kommunikations- og pressechefer, kommunikationskonsulenter, pressemedarbejdere samt andre ledere/medarbejdere med udvikling, kommunikation, web og HR som arbejdsfelt.

Sidste år deltog mere end 350 kommunikatører, så der er rig mulighed for at sparre og netværke med kolleger fra hele landet. 

Program

Det endelige program er lige på trapperne, og vi kan allerede nu løfte sløret for en del af oplægsholderne.

Du kan blandt andre møde:

  • Ulrik Haagerup, direktør i Constructive Institute i Aarhus og tidligere nyhedsdirektør i DR. Han kommer og fortæller om sit arbejde med at præge den danske og internationale nyhedsformidling, og hvordan han ser, at kommunerne kan skubbe på en udvikling, hvor journalister ikke alene kigger på problemer, men også på løsninger.
  • Katrine Emme Thielke, digital rådgiver og ekspert i krisehåndtering på sociale medier.
  • Jon Rytter, journalist og fotograf med mere end 25 års erfaring som visuel historiefortæller. Han kommer med opskriften på en succesfuld video til nettet.
  • Henriette Kjær, Public Affairs Director hos Rud Pedersen. Hun giver sit bud på, hvordan man som kommune laver et effektivt lobbyarbejde.
  • Sebastian G. Christensen, underviser og direktør i White Noise Agency og en af branchens bedste, når det handler om at kommunikere budskaber, visioner og politiske dagsordener med oplevelseskommunikation.

Læs mere og tilmeld dig KL’s Kommunikationsdøgn 2018Du får early bird-rabat, hvis du tilmelder dig senest mandag den 20. august 2018.