08. juni 2018

Stand på jobCAMP 18 - bestil nu!

Ønsker din organisation, virksomhed eller kommune at være repræsenteret på jobCAMP 18, er det muligt at bestille en stand.

På denne side finder du praktisk information og priser i forbindelse med bestilling af stand. Ligesom du til højre på siden finder mulighed for tilmelding. Standene vil være placeret i Fundamentet og Forhallen i Aalborg Kongres og Kultur Center, hvor jobCAMP 18 foregår. Bestillinger af stand foregår efter først til mølle-princippet. Bemærk at vi forbeholder os retten til at ændre standplanen afhængigt af antallet tilmeldinger. 

Målgruppe

Organisationer, virksomheder og kommuner, der henvender sig til beskæftigelsesområdet.

Hvornår

8.-9. november 2018.

Hvor 

Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg.

Pris

Type 1 - Stand 1-332.800 kr. eksklusiv moms pr. m2 (minimum 6 m2 til 16.800 kr. eksklusiv moms).

Type 2 - Stand 34-41: 2.400 kr. eksklusiv moms pr. m2 (minimum 6 m2 til 14.400 kr. eksklusiv moms)

Ved bestilling af stand får to udstillere mulighed for tilmelding til reduceret deltagerpris på  2.000 kr. ekskl. moms. Deltagertilmelding foregår via link til højre på siden, hvor samtlige deltagere og udstillere skal tilmeldes. Som udstiller træder den reducerede pris automatisk i kraft. Bemærk at bestilling er økonomisk bindende.

Herudover er det muligt at tilkøbe annonceplads i det trykte program, som udleveres til konferencens deltagere. En helsideannonce (21x29,7 cm) koster 7.500 kr. ekskl. moms og en halvsidesannonce (21x14,8 cm) koster 4.500 kr. ekskl. moms. Anfør i formularen ved bestilling af stand, hvis det ønskes at tilkøbe annonce.

Tilmeldingsfrist

5. oktober 2018 (hvis man ønsker at være på den trykte standplan).

Betalingsform

EAN eller papirfaktura.

Yderligere information

Yderligere information om bl.a. de praktiske forhold på stedet, opstilling og nedtagning stande, muligheder for bestilling af udstyr til osv. fremgår snarligt via denne side.

Kontakt

Har du spørgsmål om stande så kontakt Sifka Etlar Frederiksen på mail: sief@kl.dk