20. juni 2018

Få et servicetjek af kommunens ledelse

KLK har udviklet et servicetjek, som er skræddersyet til kommunal ledelse. Vi bruger vores samlede indsigt i det kommunale maskinrum til at hjælpe chefer og ledere med at træffe beslutninger om de næste skridt i udviklingsrejsen.

Ledelseskommissionen har afleveret en stafet. Den rummer viden, ideer og anbefalinger, som kredser om centrale aspekter af god ledelse, men det skal oversættes til noget vedkommende tæt på egen praksis.

I KLK ser vi Ledelseskommissionens arbejde som en opfordring til at tage et offensivt skridt. Et skridt, hvor kommunerne tager stafetten videre og kigger ind i egen ledelsespraksis for at vurdere modenhed og initiativer.

KLK har derfor udviklet et servicetjek, som er skræddersyet til kommunal ledelse. Vi bruger vores samlede indsigt i det kommunale maskinrum til at hjælpe jer med at træffe beslutninger om de næste skridt i den udviklingsrejse, som ledere, chefer og direktører altid er på. Opnår I det, I stræber efter? Hvor er jeres styrkesider? Hvad vil I ændre? Og hvordan kommer I dertil?

Servicetjekket bruger Ledelseskommissionens arbejde som et afsæt, men fastholder en tæt kobling til de prioriteringer og rammevilkår, I har på ledelsesområdet. Vi kan fx foretage en vurdering af jeres modenhed på udvalgte aspekter, og vi indretter tjekket efter de områder, I ønsker at arbejde med.

Tjekket bygger på et grundkoncept, som tilpasses i en dialog med jer:

  1. Faciliteret laboratorium baseret på agile metoder med afklaring af målbillede og visioner for jeres ledelseskapacitet. Herunder valg af det, I vil inddrage i servicetjekket (ledelsesspænd, ledelsesgrundlag, samarbejde, kompetencer, ledelse på tværs osv.)
  2. Kvalitative og kvantitative analyser og undersøgelser af disse aspekter inkl. en modenhedsvurdering
  3. Et oplæg til direktion/chefer/ledergruppe og workshops med dialog, prioritering og beslutninger
  4. Handleplan, udvikling og eksekvering

Vi tager gerne en uforpligtende dialog om jeres ønsker og de muligheder, vi kan tilbyde. 

Kontakt chefkonsulent Per Møller Janniche på PEMJ@KL.dk eller 3085 2356.