31. januar 2018

Digital coach giver inspiration

Kom med til Kommunernes Digitaliseringstræf 2018 den 29. maj i Kolding, og hør om, hvordan Dragør Kommune har ansat en digital coach til at skubbe kommunens digitalisering godt på vej.

Enkle virkemidler

Brug Kommunernes Digitaliseringstræf 2018 som anledning til at høre, hvordan Dragør Kommunes digitale coach Harald Tokerød inspirerer til bedre digitalisering i kommunen. Med helt enkle virkemidler arbejder Harald Tokerød på at få ledere og medarbejdere til at tænke og handle mere digitalt. I bund og grund drejer det sig om at revitalisere en kulturtilgang, hvor ledere og medarbejdere går på opdagelse i kerneopgaven. Det fortæller Harald Tokerød og Dragør Kommunes kommunaldirektør, Kenneth Kristensen, mere om til fri inspiration, når de holder oplæg på digitaliseringstræffet.

 

Sparringspartner og inspirator

Digital coach Harald Tokerød har til opgave at være sparringspartner og igangsætter for Dragør Kommunes ledere, men ikke kun det. Harald Tokerød engagerer også kommunens medarbejdere i digitaliseringsarbejdet. Virkemidlerne er nysgerrighed og prøvehandlinger, hvor ingen ide er for stor, og ingen ide er for lille. For eksempel tog Harald Tokerød en gruppe kolleger på Virtual Reality-studietur til Kødbyen i København og til efterfølgende test af Virtual Realitys muligheder inden for kerneopgaven på et aktivitetscenter for ældre og på en fritidsklub for kommunens unge.

Deltag

Tilmeld dig Kommunernes Digitaliseringstræf her, og hør mere: http://tilmeld.kl.dk/digitalisering2018/forside.html.

Har du spørgsmål til indholdet på Kommunernes Digitaliseringstræf 2018, er du velkommen til at kontakte vicekontorchef i KL Jan Struwe Poulsen, jtp@kl.dk.

Er du it-leverandør eller konsulent og ønsker at udstille på en stand på digitaliseringstræffet, er du velkommen til at kontakte chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk eller telefon 33 70 34 97.