05. februar 2018

Video: Sæt det rigtige team i it-projekter

Er du it-projektleder? Savner du konkrete redskaber til at projektlede bedre, eller vil du godt i gang? Så tag på Kommunernes It-projektlederuddannelse i 2018. Se video med professor Jan Pries-Heje om, hvorfor et godt team i it-projekter er vigtigt.

Derfor er et godt projektteam vigtigt

Åbn videoen, og hør professor i informatik og datalogi ved Roskilde Universitet Jan Pries-Heje forklare, hvorfor et godt projektteam gør en kæmpe forskel for at skabe succes i it-projekter. På Kommunernes It-projektlederuddannelse får du værktøjerne til at sætte det gode projektteam.

Meld dig til nu

Jan Pries-Heje er den gennemgående underviser på Kommunernes It-projektlederuddannelse. Uddannelsen, som består af tre moduler fordelt hen over 5 dage i alt, afholdes i Kolding i april-maj 2018 og i København i august-oktober 2018.

P.S.: Fik du set de to andre videoer?

  • Jan Pries-Heje forklarer, hvorfor det er vigtigt at være en god it-projektleder. Han fortæller også, hvad Kommunernes It-projektlederuddannelse giver dig af værktøjer (2:17 min): https://youtu.be/hr1yidrLboA
  • Jan Pries-Heje fortæller, hvor det kan gå galt i planlægningen af it-projekter, og hvordan man på Kommunernes It-projektlederuddannelse får værktøjerne til at undgå faldgruber.
    Se videoen (2:42 min.) her: https://youtu.be/721lRM2yX0I