20. februar 2018

Udvælg jer de rette temadage, konferencer og netværk

KL's temadage, konferencer og netværk sætter kursen for ny viden. Tag et kig i oversigten over vigtige tilbud i 2018 med støtte til kommunernes digitalisering, og find netop den aktivitet, som giver værdi for dig og dine kolleger.

Fokus på digitalisering

Digitaliseringen af kommunerne er i fuld fart, og KL understøtter de digitale aktiviteter med et tæt program af ny viden.

Kommunernes Digitaliseringstræf 2018

Tag nu eksempelvis Kommunernes Digitaliseringstræf 2018, som afholdes i Kolding den 29. maj. Dette træf er blevet et årligt samlingspunkt, hvor kommunale ledere og digitaliseringseksperter mødes og udveksler viden. Her henter de ny inspiration hos hinanden og fra de mange konsulenthuse og it-leverandører, som udstiller på digitaliseringstræffet.

Stærke netværk

Mange kommuner finder stor værdi i at deltage i KL's forskellige netværk. Find styrken i fællesskab, hvad enten det gælder it-arkitektur, strategi og porteføljestyring eller RPA og automatisering.

Gå selv på opdagelse

Tag selv et kig i brochuren og udvælg de aktiviteter, som passer lige til jer. God digitalisering kræver ny viden, og med KL's temadage, konferencer og netværk kommer I godt videre. Den fulde oversigt over alle KL's arrangementer finder I her.