31. august 2018

Ses vi den 27. september i Odense?

Digitaliseringsmessen slår dørene op i både ny og velkendt forklædning. Og vi fejrer, at det er 10.gang.

På årets Digitaliseringsmesse er der rig mulighed for at komme tæt på de nyeste løsninger, møde de leverandører, der skal bidrage til fornyelser og sikker drift, og opleve hvordan robotter, IOT, smartcity løsninger, Kunstig Intelligens, VR/AR, big data og mange flere teknologier kan være med til at skabe spring i udviklingen af de kommunale velfærdsløsninger. Og meget mere.

Der er fuldt hus fra leverandørerne, der er en start-up village, der er en masse korte inspirerende oplæg fra Messens alliancepartnere og KL, der er guidede ture, hvis du vil have lyn-inspiration og vigtigst: der er rig mulighed for dialog med alle, der bruger og leverer løsninger til kommunerne. Tjek messen ud, hvis du ikke allerede er tilmeldt. Kit@, Borgerservice Danmark og os fra KL glæder os til vi ses den 27. september på Digitaliseringsmessen.

Har I DPO'en på plads? Det er noget af det, som Datatilsynet interesserer sig for i deres tilsyn i efteråret. Her finder du gode råd til arbejdet med de emner, Datatilsynet har særligt fokus på. Og så er rammearkitekturen fornyet med reviderede pejlemærker - vigtige at sætte sig ind i og ikke mindst at anvende. Jeg håber, du vil finde inspiration i artiklerne her i nyhedsbrevet.