22. august 2018

Oplev Startup Village på Digitaliseringsmessen18

På Digitaliseringsmessen 2018 kan du opleve unge virksomheder med nye perspektiver på kommunernes digitalisering. Hør blandt andet mere om kunstig intelligens i juridiske beslutninger eller om løsninger til holistisk cybersikkerhed.

Digitaliseringsmessen og Startup Village

Digitaliseringsmessen er en årlig begivenhed arrangeret af KL, Borgerservice Danmark og KIT@. I år har Digitaliseringsmessen 10 års jubilæum, når den løber af stablen d. 27. august i Odense Congress Center.

Startup Village er et initiativ på Digitaliseringsmessen, hvor udvalgte iværksættervirksomheder får mulighed for at præsentere deres idéer og produkter til messedeltagerne.

Intelligent søgemaskine, samarbejdsværktøj til teknik og service og meget mere

I alt 8 virksomheder har fået plads i Startup Village. Blandt dem er Onlaw, der vha. kunstig intelligens har konstrueret en intelligent søgemaskine, der kan optimere rådgivning af borgere.

En anden virksomhed, som du kan møde på messen, er DCR Solutions, som laver offentlige it-løsninger, der understøtter den viden, som den enkelte medarbejder sidder inde med. Dette igennem agil digitalisering af forretningsprocesser.

Deltag i messen og oplev Startup Village, der kan bringe nye perspektiver og løsninger. Du kan i Startup Village høre mere om:

  • Juridisk rådgivning vha. kunstig intelligens
  • System til bedre vidensspecifik opdatering af it-systemer
  • Løsning til bedre implementering af brugerstyring
  • Holistisk cybersikkerhedsanalyser
  • Samarbejdsværktøj for service og vedligeholdelse af tekniske anlæg
  • Digital løsning med sundhedsfaglige informationer lige ved hånden
  • Effektivt opslagsværk over kommunens tilbud på børne og familieområdet

Ønsker du mere information om Startup Village eller er du interesset i at udstille på næste års messe, kan du kontakte projektleder Emil B. Wichmann på EBWI@kl.dk                                      

Du kan tilmelde dig Digitaliseringsmessen18 her.