03. april 2018

Kommunernes Digitaliseringstræf 2018: Machine Learning med store perspektiver

Kommunerne kan allerede nu høste fordelene af Machine Learning. Det siger Tim Daniel Hansen fra Droids Agency, som vil afholde en workshop om netop Machine Learning på Kommunernes Digitaliseringstræf 2018, den 29. maj i Kolding.

Intelligent adfærd

Se videoen her, hvor Tim Daniel Hansen fortæller om nogle af de perspektiver, som han vil arbejde igennem på sin workshop på Kommunernes Digitaliseringstræf 2018. Machine Learning er, når computere simulerer intelligent adfærd på baggrund af regnekraft, data og algoritmer, og anvendelsen af Machine Learning kan allerede i dag på mange områder understøtte kommunen i forvaltningen, til gavn for borgere og virksomheder.

Deltag

Tilmeld dig Kommunernes Digitaliseringstræf 2018 i dag. Har du spørgsmål til indholdet på Kommunernes Digitaliseringstræf 2018, er du velkommen til at kontakte vicekontorchef i KL Jan Struwe Poulsen, jtp@kl.dk

Er du it-leverandør eller konsulent og ønsker at udstille på en stand på digitaliseringstræffet, er du velkommen til at kontakte chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk eller telefon 33 70 34 97.