03. april 2018

Du kan stadig tilmelde dig de fem regionale netværksmøder om skoleledelse under forandring

Oplev inspirerende skoler, praksiseksempler på ledelsesorganisering og tiltag samt forskellige faglige oplæg om faglig ledelse i folkeskoler, når KL og Skolelederforeningen inviterer forvaltningschefer, skoleledere og andre interesseret til fem regionale netværksmøder om skoleledelse under forandring.

Oplev inspirerende skolearkitektur i Aarhus

Et ud af de fem regionale netværksmøder afholdes på den nye inspirerende skole, Frederiksbjerg Skole i Aarhus mandag den 16. april. Skolen er særlig interessant pga. dens gennemførte og anderledes arkitektur. Forud for skolebyggeriet har skolen inddraget både forældre, naboer og andre interessenter i projektet.

Skolen formår at nytænke indretning og arkitektur, så bygningen bliver understøttende for den pædagogiske læring og udvikling i praksis.

Fem regionale netværksmøder rundt i landet

KL og Skolelederforeningen har indsamlet gode eksempler på samarbejde i ledelsesteam og organisering af samarbejde mellem skoleledelser og forvaltning, der formidles på fem regionale netværksmøder i starten af april.

På netværksmøderne vil forvaltningschefer, ledere og lærere præsentere praksiseksempler på ledelsesorganisering og tiltag, der har fremmet, at ledere lykkes og får alle ledelses­kompetencer i spil.

På netværksmøderne har du også mulighed for at høre oplæg fra Malene Ringvad, selvstændig ledelses- og læringskonsulent, særligt på skoleområdet med fokus på den pædagogiske og faglige ledelse i skolen, Søren Voxted, lektor, Institut for Marketing & Management, Syddansk Universitet eller Lars Qvortrup, professor, Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse, Aarhus Universitet. De vil alle tre sætte fokus på faglig ledelse i folkeskolen og særligt mellemlederens rolle.

Find programmerne og tilmeld dig til netværksmøderne her