19. april 2018

Dagtilbudskonference sætter fokus på den politiske opgave på dagtilbudsområdet

KL's dagtilbudskonference 2018 tager afsæt i den kommende dagtilbudslov, som i mange kommuner også skal realiseres af nye kommunalpolitikere.

Dagtilbuddets centrale rolle

Dagtilbud er et centralt politisk emne i mange kommuner. Dagtilbud fylder også nationalt, og der er blandt andet en ny lov på vej. Opgaven med realiseringen af den kommende dagtilbudslov kalder også på kommunalpolitisk opmærksomhed. Derfor er kommunalpolitikere på dagtilbudsområdet i år inviteret med på dagtilbudskonferencen. Det skal bidrage til fælles viden og et fælles afsæt til det videre arbejde med at sikre alle børn en god start på livet.

Workshops med politisk relevans

Udover oplæg vil konferencen også byde på paneldebatter og workshops. Næsten alle danske børn går i dagtilbud, men forskningen viser, at den sociale mobilitet kan forbedres. Hør bl.a. Rasmus Landersø fra Rockwool Fondens Forskningsenhed sætte fokus på vigtigheden af den tidlige indsats i samspil med den nye dagtilbudslov.

Deltag også i det politiske forum til aktuel debat om den kommunalpolitiske opgave, bliv klogere på dagtilbuddets betydning i en sammenhængende børne- og ungeindsats eller hør, hvordan arbejdet i dagtilbud kan organiseres i professionelle læringsfællesskaber.

Læs mere om konferencen, se det endelig program og tilmeld dig her.