21. september 2017

Temadage, konferencer og netværk fra KL's Kontor for Arbejdsgange og It-arkitektur

KL's Kontor for Arbejdsgange og It-arkitektur udbyder en række spændende aktiviteter i den kommende tid, med rum og anledning til at være fælles om ny viden om arbejdsgange, it-arkitektur, gevinstrealisering, projektledelse og meget mere.

Det er nærmest overflødigt at understrege, hvor vigtigt det er, at man holder sig opdateret med ny viden – hele tiden. Den kommunale virkelighed er i stadig udvikling, og ny teknologi og nye projektformer kommer til i en jævn strøm. Derfor udbyder KL en række relevante temadage, konferencer og netværk som trædesten til ny viden," siger Jan Struwe Poulsen, vicekontorchef i KL's Kontor for Arbejdsgange og It-arkitektur.

Temadage, konferencer og netværk

I den nærmeste fremtid inviterer KL til tre temadage om forskellige emner samt en stor konference om gevinstrealisering med tilhørende netværk i 2018. Desuden kan man allerede nu begynde at tilmelde sig netværket om ledelse af digitalisering for 2018. Netværket er her i 2017 kommet rigtig godt fra start. Endelig er tilmeldingen nu åben for den ambitiøse uddannelsessatsning i 2018: Kommunernes It-arkitekturuddannelse.

Desuden afholdes der d. 28. april 2018 "Temadag om robust implementering af store projekter." i KL-huset. 

Tilmeldingsfrister

Det er naturligvis vigtigt at holde øje med de respektive sidste tilmeldingsfrister, så man ikke kommer for sent af sted med sin tilmelding. Desuden kan det godt betale sig at følge med i alle de nye aktiviteter, der løbende kommer bliver annonceret.

Spørgsmål og kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker at tage anden kontakt angående de vidensaktiviteter, som KL's kontor for Arbejdsgange og It-arkitektur udbyder, er du velkommen til at kontakte Jan Struwe Poulsen, JTP@kl.dk, tlf.: 21 40 40 82.

YDERLIGERE MATERIALE