27. september 2017

KL åbner to nye netværk for kommunale kommunikatører

Har du lyst til at møde og sparre med kommunikations-kolleger fra hele landet og få en masse inspiration med hjem fra diverse oplægsholdere, så er KL's nye netværk for kommunale kommunikatører lige noget for dig. Og tilmeldingen er åben.

For at styrke og kvalificere kommunikationsindsatsen i kommunerne faciliterer KL i 2018 to netværk for kommunikatører. Et på Sjælland og et i Jylland.

Netværkene er en unik mulighed for at møde og sparre med kolleger fra hele landet, og så er de et forum, hvor kommunale kommunikatører kan dele og drøfte konkrete udfordringer og erfaringer fra deres kommunikationsarbejde og forhåbentlig få en masse inspiration med hjem fra de forskellige oplægsholdere, der deltager på møderne.

Sociale medier, krisekommunikation og video
Hvert netværk mødes tre gange om året, og indholdet tilpasses fra gang til gang, så det så vidt muligt rammer deltagernes aktuelle og konkrete behov. Inden hvert netværksmøde vil medlemmerne via Dialogportalen få mulighed for at byde ind med konkrete emner eller problemstillinger, som vi forsøger at arbejde ind i programmet. 

Tidligere har netværkene beskæftiget sig med sociale medier, krisekommunikation, video og bosætningskampagner. Vi inviterer ofte eksterne eksperter ind for at holde oplæg, men netværkenes styrke er i høj grad muligheden for at dele ud af egne erfaringer og sparre med hinanden, hvilket vi også gør plads til i programmet. 

Alle møder faciliteres af en konsulent fra KL's Kommunikationsafdeling, som planlægger møderne, driver dialogen og sikrer det faglige udbytte i samspil med deltagerne. Mellem møderne deler vi gode værktøjer og diskuterer problemstillinger i en lukket gruppe på Dialogportalen.

Du kan tilmelde dig samt læse meget mere om de to netværk her. Der er tilmeldingsfrist 12. januar 2018.