21. november 2017

Ekstra temadag i 2018: Agil digitalisering af arbejdsgange

Rigtig mange vil vide mere om digitalisering af arbejdsgange, og på KL's temadag den 22. januar 2018 er der få pladser tilbage. For at imødekomme efterspørgslen gentager KL temadagen om "Agil digitalisering af arbejdsgange" den 5. april 2018 – igen med en af Danmarks førende eksperter, lektor Thomas Hildebrandt fra ITU.

Ny teknologi - nye muligheder

Teknologien løber stærkt i disse år. Der tales om robotter og RPA, om "dynamic condition response" og "business process managing" - og meget mere. Der er nok at holde styr på og mange muligheder. Samtidig er organisationer og arbejdsgange under løbende forandring og optimering. Arbejdsgangene skal digitaliseres på en måde, så de kan tilpasses efter nye behov og krav. Arbejdsgangene skal være agile.

Temadag med aktiv deltagelse

Temadagen den 5. april 2018 vil have samme program som temadagen den 22. januar (læs mere her), og det vil igen være en af Danmarks førende eksperter inden for digitalisering af arbejdsgange, lektor Thomas Hildebrandt fra ITU, som bygger oven på jeres viden om arbejdsgange, så I kan løfte digitaliseringen af jeres kommune til et højere niveau. Det bliver en temadag med aktiv deltagelse og konkrete øvelser i at digitalisere jeres egne arbejdsgange.

Tilmelding åben nu

Læs alt om temadagen den 5. april 2018 (samme som programmet for den 22. januar 2018) , og tilmeld jer til temadagen den 5. april ved at sende en mail til chefsekretær Anja Lønbo (alb@kl.dk).