20. marts 2017

Kommunernes Digitaliseringstræf 19. juni 2017

Deltag på Kommunernes digitaliseringstræf i Kolding den 19. juni 2017. Det bliver en dag, hvor dit digitale lederskab står i centrum.

Ny inspiration til dit lederskab

Få ny inspiration til din rolle som chef eller leder i en forvaltning eller et fagkontor. På Kommunernes digitaliseringstræf 2017 vil du få indblik i de nye digitale trends og deres betydning for os som kommuner, borgere, erhvervsliv og samfund. Teknologi, flere data og større datadeling mellem myndigheder skaber masser af muligheder og samtidig en række opmærksomhedspunkter.

”Ledelse af digitalisering handler bl.a. om at tænke digitalisering ind i alt det arbejde, der i forvejen sker. Ind i kerneopgaven om man vil. Det handler om at opnå gevinster i form at mere effektive arbejdsgange, et lavere omkostningsniveau og om at understøtte en bedre service over for borgerne," siger medarrangør af konferencen Jan Struwe Poulsen, vicekontorchef i KL.

En afvekslende konference

På konferencen vil du få præsenter­et digitale cases fra kommuner og det private erhvervsliv. Konferencen bliver en afvekslende dag med oplæg, fire spor af sessioner, diskussioner, erfaringsudveksling og pleje af dit netværk. Vi ser frem til en konference med plads til engagement og eftertan­ke, hvor virkeligheden og din dagligdag som leder er det faste omdrejning­spunkt hele vejen igennem.

Læs mere og tilmeld dig Kommunernes Digitaliseringstræf 2017.