07. marts 2017

Deltag i konkurrencen om at vinde Den Europæiske Kvalitetspris for den offentlige sektor

EPSA 2017 – Vær med i konkurrencen om at vinde den europæiske kvalitetspris for den offentlige sektor, og få formidlet jeres gode idéer til hele Europa

Som offentlig institution har I mulighed for at indsende et projekt til konkurrencen om den europæiske kvalitetspris for 2017 (European Public Sector Award – EPSA). Prisen er med til at synliggøre og anerkende nyskabende og effektive løsninger på tværs af EU. Herigennem kan andre lære og drage inspiration til at tænke nyt og tage del i at løse de komplekse udfordringer, som er aktuelle i den offentlige sektor.

Den europæiske kvalitetspris for 2017 lanceres under temaet ”En innovativ offentlig sektor i 2017 – Nye løsninger til komplekse udfordringer”. Det er hermed hensigten i år, at sætte særlig fokus på innovative tilgange og løsninger til offentlig serviceydelse og politiske beslutningsprocesser.

Alle offentlige institutioner har frem til den 13. april 2017 mulighed for at indsende et projekt til konkurrencen om den europæiske kvalitetspris for 2017. Det vil sige, at organisationer fra kommuner, regioner og staten kan deltage med én eller flere cases. Det anbefales kraftigt, at projektet udformes på engelsk.

Læs mere om EPSA 2017, og herunder hvordan man deltager, på www.epsa2017.eu.