23. maj 2017

Temadag: Få succes med implementeringer og store organisationsforandringer

KL holder den 19. september 2017 temadag med professor Jan Pries-Heje fra RUC om "Robust implementering af store projekter". Det foregår på Comwell i Middelfart. Tilmelding er åben frem til 18. august.

Fyld værktøjskassen op

Vil du gerne have fyldt værktøjskassen op med viden og metoder til at få succes med projekter om implementeringer og store organisationsforandringer? Så deltag på temadagen ”Robust implementering af store projekter”. Her vil Jan Pries-Heje fra Informatik og Datalogi på RUC dele ud af sin omfattende forskning og sine erfaringer med at omsætte teori til praksis og styre store projekter sikkert i mål.

Nøglen til succes

Nøglen til succesrige forandringer ligger i en kontekstafhængig fleksibel organisering, der involverer organisationens viden, teknologi og menneskelige ressourcer. Det kræver processer, der på én gang skaber kvalitet og ejerskab, er Jan Pries-Hejes konklusion. Deltag på temadagen, og lær mere om hvorfor og hvordan. Læs mere her: http://tilmeld.kl.dk/Robust - du finder programmet under menupunktet "PDF".