23. juni 2017

Energi og nysgerrighed på Kommunernes Digitaliseringstræf

På en strålende sommerdag afholdt KL den 19. juni 2017 Kommunernes Digitaliseringstræf 2017 i Kolding.

Stort fremmøde

Flere end 300 deltagere mødte frem til en dag med stor afveksling i foredrag og temaoplæg, tid til netværk og nye kontakter og besøg rundt på de 25 udstillinger og stande med leverandører, konsulenthuse og offentlige organisationer.

Kommunernes Digitaliseringstræf 2017

Kommunernes Digitaliseringstræf 2017 (foto: Flemming Engstrøm)

  

Sammenhæng

Det gennemgående tema var sammenhængen mellem ledelse, digitalisering og teknologi – og der var nok at lytte til og tale om undervejs på træffet. Digitalisering er ikke en aktivitet ved siden af kommunernes kerneopgaver, men er nu en integreret del af hele den kommunale forvaltning. Digitalisering kan ikke tænkes bort. Digitalisering kan derimod udbygges og forankres på utallige måder. Her spiller faringsudveksling og nye impulser som her på Kommunernes Digitaliseringstræf en vigtig rolle.

 

Thomas Terney

Thomas Terney på Kommunernes Digitaliseringstræf 2017 (foto: Flemming Engstrøm)

Dialog med markedet

De deltagende udstillere var synlige overalt på Digitaliseringstræffet, og deres stande blev flittigt besøgt. (Se listen over deltagere og udstillere her). I de tre udstillingssaloner kunne man i pauserne mellem foredrag og oplæg vandre rundt med en kop kaffe eller te i hånden og få en afslappet dialog med udstillerne om deres respektive løsninger og tilbud. Det var noget, som gav både deltagere og udstillerne ny inspiration.

 

Kommunernes Digitaliseringstræf 2017

Kommunernes Digitaliseringstræf 2017 (foto: Flemming Engstrøm)

Vi ses til næste år

Kommunernes Digitaliseringstræf 2017 blev øjensynlig en så stor succes, at arrangørerne allerede nu forventer, at der også afholdes et digitaliseringstræf i 2018.