07. december 2017

Tag med på KL's it-projektlederkonference i april 2018

Tag med på it-projektlederkonference i KL-huset den 19. april 2018, og kom tættere på it-projekterne og på din rolle som projektleder.

Projektlederrollen - tæt på

Hvad er det, der adskiller ledelse af it-projekter fra al anden projektledelse? Er det, at it-projekter som oftest er meget dynamiske, og kravene ændrer sig undervejs? At brugerne sjældent kender deres egne ønsker og behov? Er det, at it-projekter ikke kun er tekniske projekter, men i høj grad også forandringsprojekter, som påvirker arbejdsprocesser og organisation? Tag med på it-projektlederkonference i KL-huset den 19. april 2018, og kom tættere på it-projekterne og på din rolle som projektleder.

"Vi ser frem til en inspirerende konference med oplæg og hands-on workshops. Dagen vil byde på viden og erfaringer for både de nye og de erfarne kommunale it-projektledere. It-projektlederen står tit i et krydsfelt af mange interesser og forventninger, og derfor vil deltagerne på konferencen kunne glæde sig til at høre kommunale succeshistorier og hente inspiration i erfaringer fra det virkelige liv," siger Jan Struwe Poulsen, vicekontorchef i Arbejdsgange og It-arkitektur i KL.

Tilmelding åben nu

Se programmet og tilmeld dig her: http://tilmeld.kl.dk/itprojekt/forside.html

Har du spørgsmål om indholdet på konferencen, er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Jan Struwe Poulsen, JTP@kl.dk, tlf.: 21 40 40 82 i KL's kontor for Arbejdsgange og It-arkitektur.