11. august 2017

Der er stadig pladser på KL's kursus: Klynger som erhvervspolitisk redskab

Kom og bliv klogere på det danske klyngelandskab og få konkrete bud på, hvordan man bruger såvel de nationale innovationsnetværk som de lokale samarbejder til gavn for det lokale erhvervsliv.

Det danske klyngelandskab består af en række forskellige typer klynger, netværk og lokale samarbejder, der samler virksomheder i branchespecifikke, værdikæderelaterede eller geografisk bestemte alliancer. KL inviterer til kursus i brugen af klynger til at styrke den kommunale erhvervsudvikling i slutningen af oktober og i starten af november.

På kurset vil du kunne møde Project manager Britt Sandvad fra Cluster Excellence Denmark, der er den nationale supportfunktion for innovative netværk og klynger i Danmark, og Lektor Mads Bruun Ingstrup fra SDU, der til dagligt forsker i klyngeudvikling og facilitering af virksomhedsnetværk.

Endelig vil kurset byde på konkrete eksempler på klyngesamarbejder, når Morten Bang Jensen fra det nationale innovationsnetværk innoBYG og projektleder Michael Elgaard fra det lokale virksomhedsnetværk Næstved Ressource City vil holde oplæg om deres arbejde. I oplæggene vil de bl.a. fortælle om hvordan, de samarbejder med kommunerne, og hvor de ser klyngernes relevans i forhold til den kommunale erhvervsudvikling.

Tilmelding til kursus
Tilmeld dig kurset i Kolding her og kurset i Herlev her. Der er tilmeldingsfrist den 17. oktober 2017.

YDERLIGERE MATERIALE

  • PDF

    Program for klyngekursus - Klynger som erhvervspolitisk redskab