20. april 2017

Fokus på netværk og digitalisering

Netværk, projekter, digitalisering, agilitet. Der stilles store krav til kommunale ledere om at kunne navigere hurtigt og smidigt i en hverdag med kompleksitet og foranderlighed. En hverdag, hvor også digitalisering spiller en mere og mere afgørende rolle. KL understøtter i 2017 med netværk om ledelse af digitalisering og temadag om det agile projekt.

Kom med i netværket

KL har netop nu tilmeldingsfrist til et netværk om ledelse af digitalisering. Netværket sættes i gang på første møde den 14. juni 2017, og det fortsætter med tre yderligere møder i efteråret. I alt fire hele dage for og med kommunale ledere, for hvem ledelse af digitalisering er højt oppe på dagsordenen. 

Temadag om det agile projekt

Den 31. august 2017 slår KL dørene op for en stor temadag om det agile projekt. Der ligger et sæt velprøvede metoder til grund for denne tilgang til projektledelse, som vinder mere og mere udbredelse, også i kommunal sammenhæng. Den agile tilgang har fokus på hastighed og forandringsvillighed, og det er ofte det rigtigste match, når nye strategier erstatter gamle, og krav fra såvel politiske og administrative lag tager en ny retning og kalder på handling og løsninger. 

Find din indre leder

”Kommunale ledere står i front for at skulle lede forandringer, som trænger sig på både af indre og ydre faktorer. Heldigvis er agil projektledelse en af mange gode tilgange til at få greb om forandringerne, så man kan agere frem for at reagere. Det gælder om at finde ind til sin ”indre leder” og så ellers tage de værktøjer ned af reolen, som batter noget i en kompleks hverdag. Desuden er det guld værd at være med i et netværk, hvor man kan dele erfaringer, udfordringer og succeser,” siger Jan Struwe Petersen, vicekontorchef i KL og medarrangør af både netværk og temadag.

Fakta og tilmelding

Læs mere og tilmeld dig til netværket om ledelse af digitalisering. Tilmeldingsfrist er den 28. april 2017.

Læs mere og tilmeld dig temadag om agil projektledelse. Tilmeldingsfrist er den 11. august 2017.