30. maj 2016

Konference om kulturen som vækstdriver

Vær med, når KL sætter kulturens potentiale som driver for vækst, erhvervsudvikling og bosætning til debat.

Hvilke veje kan kommunerne gå i bestræbelserne på at bruge kulturen som vækstdriver? Hvordan kan kultur- og fritidsområdets bidrag til vækst og beskæftigelse måles eller gøres tydeligt? Hvad kræver det af kommunerne at få øje på og realisere mulighederne i feltet mellem kultur- og fritidsområdet, erhverv og vækst?

På konferencen Kulturen som Vækstdriver sætter KL rammen for en debat om disse spørgsmål. Mød kommuner, der allerede arbejder med kultur og erhvervsudvikling, kom med i det kommunale maskinrum og hør et internationalt indspark til debatten om kulturens plads i vækstdagsordenen. Konferencen giver både viden og inspiration til det videre arbejde i kommunerne og mulighed for at lære af andres erfaringer.

Gå ikke glip af kursus i effektvurdering på kulturområdet

Hvordan dokumenterer man udbytte og effekter på et område, der handler om at styrke værdier som almen dannelse, menneskelige fællesskaber, frivillighed og lokalt engagement?

Dagen før konferencen, mandag d. 5. september, afholder KL i samarbejde med Manto A/S kursus i effektvurdering og evaluering på kulturområdet. Kurset finder også sted i Svendborg og tilmelder du dig både kursus og konference får du en fordelagtig pris.

YDERLIGERE MATERIALE

  • LINK

    Kulturen som vækstdriver - konference

  • LINK

    Kursus i effektvurdering og evaluering på kulturområdet