10. maj 2016

Du kan nå det endnu; Tilmeld dig konferencen ’Elevens læringsrum fuld af it’ d. 19. maj 2016 i Fredericia.

Tilmeld dig konferencen, der sætter fokus på nye initiativer, der kan understøtte en innovativ og digital folkeskole samt ruste eleverne til en verden under omstilling. Tilmeldingsfristen er d. 12. maj.

Folkeskolereformen stiller krav til varierende og differentierende læringsformer, der skal sikre læring og trivsel. Det indebærer en nytænkning i undervisningsformer og en undervisning, der skal sikre eleverne kompetencer, der rækker langt ind i det 21. århundrede. Konferencen sætter fokus på dette tema, og indeholder blandt andet oplæg om eleven som egenproducent og Future Classroom Lab, der nytænker pædagogikkens rolle i elevens læringsrum.

Konferencen belyser samtidig elevernes udbytte af arbejdet med læringsplatforme og digitale læremidler i deres læringsproces. Deltagerne vil blive præsenteret for arbejdet med læringsplatforme i forskellige kommuner med udgangspunkt i, hvad brugen af it kan betyde for elevens læring.

Konferencen stiller også skarpt på kodning i folkeskolen, og stifter af Coding Pirates, Martin Exner, kommer og fortæller om kodning, og hvilke nye perspektiver, det giver i arbejdet med elevens læring.

De kan læse meget mere om konferencen, se programmet for dagen og tilmelde dig her.