05. juni 2016

Keynote: Rebecca Matthews om kultur, erhverv og vækst

Kan kulturen bidrage til at løse nogle af samfundets største udfordringer? Kan en "indsprøjtning" af kultur skabe vækst og positive forandringer - også der, hvor der er allermest brug for det?

Det er nogle af de spørgsmål, Aarhus sætter på dagsordenen, når byen i 2017 er kulturel hovedstad for hele Europa. Og det er nogle af de spørgsmål, Rebecca Matthews, der er administrerende direktør i Aarhus 2017, sætter spot på, når hun går på scenen som keynote speaker på konferencen Kulturen som Vækstdriver d. 6. september i Svendborg.

Kultur og vækst i fokus

Under overskriften Let's Rethink! sætter Rebecca Matthews sammen med resten af holdet bag Aarhus 2017 - blandt meget andet - fokus på koblingen mellem kultur, erhverv og vækst både før og efter 2017. Det strategiske initiativ MoreCreative, der samler kræfterne bag de kreative erhverv i bestræbelserne på at skabe vækst og arbejdspladser i Midtjylland og konferencen World Creativity Forum er bare nogle af eksemplerne på det.

Med en omfangsrig bagage fra kulturelle projekter og institutioner i hele verden sætter Rebecca Matthews de danske erfaringer i en international kontekst og taler om, hvordan hun ser de danske kommuners muligheder i feltet mellem kultur, erhverv og vækst.

Gå ikke glip af kursus i effektvurdering på kulturområdet

Hvordan dokumenterer man udbytte og effekter på et område, der handler om at styrke værdier som almen dannelse, menneskelige fællesskaber, frivillighed og lokalt engagement?

Dagen før konferencen, mandag d. 5. september, afholder KL i samarbejde med Manto A/S kursus i effektvurdering og evaluering på kulturområdet. Kurset finder også sted i Svendborg og tilmelder du dig både kursus og konference får du en fordelagtig pris.

YDERLIGERE MATERIALE

  • PDF

    Kulturen som vækstdriver konferenceprogram

  • LINK

    Kulturen som vækstdriver - konference

  • LINK

    Kursus i effektvurdering og evaluering på kulturområdet