13. januar 2016

KL’s Børn & Unge Topmøde 2016 – Væksthus for læring

Om mindre end en uge åbnes dørene til KL´s Børn & Unge Topmøde 2016 – Væksthus for læring.

Vi er i år 1.500 deltagere, og vi ser frem til to spændende dage med solidt indhold og faglige dialoger. Glæd jer bl.a. til oplæg fra Ellen Thrane Nørby om regeringens vision for børn og unge, debat mellem Elisa Bergmann og Anders Bondo og meget meget mere.
Konferencen begynder tirsdag den 19. januar 2016 kl. 10.00, hvor der er mulighed for at besøge udstillerområdet. Den officielle åbning er kl. 12.00.

App og twitter

Du kan downloade Børn & Unge Topmødets app ved at søge efter ”KL-Konferencer” i App Store eller Google Play til iPhone, iPad og Android. Her finder du fra mandag den 18. januar 2016 program, deltagerliste, materialer mm. Du har samtidig mulighed for at følge med i helt friske nyheder fra selve konferencen. Du kan samtidig følge konferencen på twitter under #butm2016                                                                                    

 

Stande

Der er i alt 51 stande med mange forskellige og inspirerende udbydere. Standene findes i Garderobegaden og i området foran Europahallen. 

Nyhedsredaktion fra Stolpedalsskolen

Med en nyhedsredaktion i hjertet af kongrescentret vil elever fra udskolingen på Stolpedalsskolen i Aalborg rapportere fra plenumsalen, interviewe oplægsholdere og komme med de skarpeste synspunkter fra deltagerne. Eleverne vil være til stede begge dage, og I skal være velkomne til at lægge vejen forbi redaktionen. I vil kunne følge eleverne på KL´s app, KL´s Youtube-kanal, Aalborg Kommunes facebookside og flere andre medier.