22. august 2016

Tilmeld dig KLK's Innovationsdag 2016

Under overskriften 'ledelse af innovation og løsning af wicked problems' inviterer vi til KLK’s Innovationsdag den 24. november 2016. Det bliver en dag, hvor vi fokuserer på nogle af de velfærdsopgaver, som vi endnu ikke har ”knækket koden på”.

Vi står som samfund over for en lang række af velfærdsopgaver, som vi skal have fundet en løsning på - også kaldet wicked problems. Samtidig oplever vi en stigende kompleksitet og indbyrdes afhængighed på tværs af sektorer.

Begge dele er udfordringer, der kalder på radikal innovation. Både af tilgange, konkrete delløsninger samt organiseringen og samspillet mellem de institutioner og aktører, som tilsammen besidder svarene på udfordringerne, men som vi endnu ikke har formået at få forløst.

Det er samtidig udfordringer, der kræver lederskab på tværs ud fra et helhedsorienteret perspektiv. Men hvorfor er det lige, at det er så svært? Og hvad er ledelsens rolle i det her?

Det er bl.a. de spørgsmål, som vi sammen skal forsøge at finde svarene på, når KL’s Konsulentvirksomhed (KLK) i samarbejde med Foreningen for Udviklingskonsulenter (FFUK) og Center for Offentlig Innovation (COI) inviterer til årets innovations­dag i Skanderborg Kommunes nye rådhus.

Du kan bl.a. møde Ole Fogh Kirkeby, professor i filosofi og ledelse på CBS, Brian Busk, bestyrelsesformand for innovation Silkeborg, samt Lisbeth Binderup, kommunaldirektør i Skanderborg Kommune. Se hele programmet i folderen i KLK's Innovationsdag 2016.

Læs mere og tilmeld dig her.

YDERLIGERE MATERIALE

  • PDF

    Program KLK's Innovationsdag 2016