10. august 2016

Kom til døgnseminar og bliv klogere på rollen som konsulent i en kommune

Den 19./20. september 2016 slår KL's Konsulentvirksomhed igen dørene op for seminaret "Konsulent i en politisk styret organisation”. Tilmeld dig inden den 6. september.

Hvad vil det egentligt sige at arbejde som konsulent i en politisk styret organisation, og hvad betyder det for dit daglige arbejde, at du som konsulent sjældent er helt tæt på de politiske beslutningsprocesser, men at det ofte er dig, der er med til at oversætte og/eller udmønte beslutningerne i praksis?

KL’s Konsulentvirksomhed (KLK) og Foreningen for Udviklingskonsulenter (FFUK) har fornøjelsen af at invitere dig på et døgnseminar, hvor vi sætter spot på dig som konsulent i den politiske organisation.

Formålet med døgnseminaret er, at vi alle sammen bliver lidt skarpere på både kommunerne som politiske og administrative systemer, og dermed også på vores forskellige roller som konsulenter, og hvad der kan være afgørende for enten succes eller fiasko.

Med andre ord har vi en ambition om, at vi under dette seminar får skabt et unikt rum, hvor vi sætter os selv og hinanden lidt mere på spil end på mere traditionelle konferencer.

Vi glæder os til at se dig til et inspirerende seminar.

Læs mere om seminaret og tilmeld dig her.

YDERLIGERE MATERIALE

  • PDF

    Døgnseminar. Politisk konsulent 2016