26. april 2016

Vi nærmer os konferencen ’Elevens læringsrum fuld af it’ den 19. maj i Fredericia. Skal du med?

Folkeskolen er under konstant udvikling, og konferencen stiller skarpt på, hvordan digitalisering kan bidrage til nytænkning af den pædagogisk-didaktiske praksis i folkeskolen.

Folkeskolereformen stiller krav til varierende og differentierede læringsformer, der skal sikre læring og trivsel. Det indebærer en nytænkning i undervisningsformer og en undervisning, der skal sikre eleverne kompetencer, der rækker langt ind i bl.a. oplæg om eleven som egenproducent og Future Classroom Lab, der nytænker pædagogikkens rolle i elevens læringsrum. Kom også og hør blandt andre Martin Exner fortælle om kodning, og hvilke nye perspektiver, det giver i arbejdet med elevens læring.

Der vil på dagen også være fokus på, hvad eleverne får ud af at arbejde med digitale læringsplatforme. Det digitale medie skal understøtte læring, kommunikation og trivsel, og det belyses hvordan elever kan opnå fagligt udbytte gennem brugen af læringsplatformene.

Kom og vær med til konferencen i Fredericia, der vil belyse brugen af nye digitale initiativer, der kan understøtte en innovativ folkeskole samt ruste eleverne til et liv i en verden under omstilling.

 

Du kan læse mere om konferencen, se dagens program og tilmelde dig her!