04. april 2016

Har du tilmeldt dig konferencen ”Elevens læringsrum fuld af it” den 19. maj i Fredericia?

Konferencen stiller skarpt på, hvordan digitalisering kan bidrage til nytænkning af den pædagogisk-didaktiske praksis i folkeskolen. Det digitale område er under konstant udvikling, og konferencen har fokus på elever som egen producenter, Future Classroom Lab, 21st Century Skills, kodning og meget mere.

Folkeskolereformen stiller krav til varierende og differentierede læringsformer, der skal sikre læring og trivsel. Det indebærer en nytænkning i undervisningsformer og en undervisning, der skal sikre eleverne kompetencer, der rækker langt ind i det 21. århundrede. Konferencen vil belyse brugen af nye initiativer, der kan understøtte en innovativ folkeskole samt ruste eleverne til et liv i en verden under omstilling. Kom og hør blandt andre Martin Exner fortælle om kodning, og hvilke nye perspektiver, det giver i arbejdet med elevens læring.

Der vil på dagen også være fokus på, hvad eleverne får ud af at arbejde med digitale læringsplatforme. Det digitale medie skal understøtte læring, kommunikation og trivsel, og det belyses hvordan elever kan opnå fagligt udbytte gennem brugen af læringsplatformene. Der sættes endvidere fokus på den digitale folkeskole med brug af nationale services og UNI-login.

Du kan læse meget mere om konferencen, se programmet og tilmelde dig her.