12. april 2016

Ansøg: Din kommune kan komme med i projekt I sikre hænder

Vil din kommune gå forrest i arbejdet med kvalitet og patientsikkerhed og blandt andet udrydde tryksår og alvorlige medicinfejl i ældreplejen? Så send en ansøgning om at blive en del af I sikre hænder inden den 12. maj 2016 kl. 12. Se hvordan du gør.

Hvad er I sikre hænder?
I sikre hænder er et projekt, der er med til at forbedre patientsikkerheden i ældreplejen. De 5 kommuner der deltog i første runde af I sikre hænder, har vist, at det er muligt at udrydde tryksår og medicinfejl der kræver lægekontakt på plejehjem og i hjemmeplejen. Personalet i de 5 kommuner har fået redskaber og kompetencer til at arbejde systematisk med forbedringer.

15 nye kommuner kan ansøge
Sundheds- og Ældreministeriet, KL og Dansk Selskab for Patientsikkerhed - som står bag projektet I sikre hænder - søger 15 nye kommuner, der vil være med til at sætte yderligere tempo på arbejdet med kvalitet og patientsikkerhed i ældreplejen.

Sådan ansøger I
I sikre hænders hjemmeside finder I alle de oplysninger I skal bruge i forhold til ansøgningen. Her kan I læse om kravene til ansøgningen, I finder ansøgningsskemaet I skal udfylde, og oplysninger på hvem I kan kontakte, hvis I er i tvivl om, hvordan I skal gribe ansøgningen an. Ansøgningsfristen er d. 12. maj 2016 kl. 12.