10. juni 2015

Er du klogere end din borgmester?

Hver eftermiddag på Folkemødet byder KL inden for til Kommunalpolitisk Lounge. Her kan du opleve røde og blå borgmestre i en DJ-battle, du kan smage på kommunernes mangfoldighed, teste om du er klogere end din borgmester og forsøge at slå KL’s formand i bordfodbold.

KL’s telt på Folkemødet bliver rammen om intense debatter om kommunalpolitiske temaer, men der bliver også plads til mere underholdende og uforpligtende indslag.

Torsdag eftermiddag udfordrer KL’s formand Martin Damm landets borgmestre og dig i bordfodbold. Så tag din borgmester, kollega eller en ven under armen og se, om du kan slå KL’s formand. Du kan melde dig til ved at skrive til klfolkemode@gmail.com.

Hver eftermiddag fra kl. 17.30 til 19.00 inviterer KL desuden til Kommunalpolitisk Lounge. Her er der fx mulighed for at deltage i quizzen ’Er du klogere end din borgmester’. Her kan du dyste mod KL’s borgmesterhold med holdkaptajn Martin Damm, og vi kommer vidt omkring emner og paratviden. Der er selvfølgelig en præmie til vinderen.

Der er også mulighed for at smage på kommunernes mangfoldighed, når der er ’Kend din kommune på smagen’. På ti forskellige borde i KL’s telt er placeret ti forskellige smagsprøver fra kommunerne. Kan du fx smage, hvilken kommune øllen kommer fra? Eller snapsen?

Endelig er der lagt op til en ordentlig omgang musik-battle, når røde og blå borgmestre battler mod hinanden i at vælge de sange, som publikum bedst kan lide. Mon ikke også sangvalgene vil lugte lidt af valgkamp.

Læs mere om programmet i KL’s telt her

 

Kommunalpolitisk Lounge

F2 KL’s Telt ved Allinge Røgeri/Bibliotek:

Torsdag 16.30-17: Martin Damm udfordrer dig til bordfodbold

Torsdag 17.30-19: Kommunalpolitisk lounge: Er du klogere end din borgmester?

Fredag 17.30-19: Kommunalpolitisk lounge: Borgmestre i DJ-battle

Lørdag 17.30-19: Kommunalpolitisk lounge: Kend din kommune på smagen