02. september 2014

Rockfestival kommer til Odense

Næste sommer ser en ny tredages rockfestival dagens lys i Odense.

”Det er ambitionen, at festivalen skal have så høj kvalitet og så attraktivt et program og set-up, at den på få år kan blive en af landets aller største og være med til at markere Odense som en storby med et meget stærkt kulturudbud.”

Sådan lyder meldingen fra Odenses borgmester Anker Boye (S) efter, at kommunen netop har offentliggjort, at Odense til næste sommer bliver vært for en tre dages rockfestival.

Kommunen har i samarbejde med flere aktører på både den danske og europæiske festivalscene igennem længere tid arbejdet på at få den nye festival til Odense.

Festivalen skal afholdes i Tusindårsskoven, som er et 74 hektar stort park- og skovområde få kilometer fra Odenses centrum. Forud for festivalen skal de nuværende faciliteter og tilkørselsforhold til skoven gennemgå en omfattende renovering og udbygning, som også kommer andre arrangører til gode.

”Vi glæder os til festivalen, som i høj grad skal involvere det lokale forenings-, kultur- og erhvervsliv og dermed skabe blivende værdi for byen,” siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).