08. september 2014

Morten Østergaard vil videreføre tillidsreform

Den nye økonomi- og indenrigsminister, Morten Østergaard (R), vil videreføre arbejdet med en tillidsreform for den offentlige sektor.

”Jeg glæder mig til at virkeliggøre tankerne om en tillidsreform. Jeg var selv med til at forhandle den beskæftigelsesreform, der nu har givet tøjlerne fri til kommunerne, og hvor der forestår et arbejde med at sikre, at vi i den kommunale udligning omlægger det økonomiske incitamentssystem, der ligger bag beskæftigelsen,” sagde Morten Østergaard, da han overtog Økonomi- og Indenrigsministeriet fra Margrethe Vestager.

Det skriver Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

Begejstring i FTF

Og det er en melding, der vækker glæde i hovedorganisationen FTF, der har 450.000 medlemmer, hvoraf mange arbejder med borgernær velfærd som eksempelvis folkeskolelærere, pædagoger eller sygeplejersker.

”Det er utrolig glædeligt, hvis Morten Østergaard viderefører det arbejde, Margrethe Vestager satte i gang. Morten har været inde over tidligere og brænder tydeligvis også for den dagsorden”, siger FTF’s formand Bente Sorgenfrey til Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

Læs mere i denne uges udgave af Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

YDERLIGERE MATERIALE

  • LINK

    Se artikel i Nyhedsmagasinet Danske Kommuner: Ny minister arbejder videre med tillidsreformen