13. juni 2014

Flyvende halmballer og løbske trillebører

Folkemødet på Bornholm handler ikke kun om debatter, hvor der spilles med de politiske muskler. Torsdag dystede KL's formand i de udfordrende discipliner speed-logging, halmballekast og 20 m flis på tid.

I høj solskin afholdt Dansk Energi i samarbejde med WWF og Dansk Fjernvarme "Folkemødemesterskab i biomasse" på Folkemødet på Bornholm.

Her dystede to hold i tre discipliner:

  • Speed-logging
  • 20 m flis på tid - trillebør med fis og træpiller
  • Halmballekast

Se billederne herunder.

Folkemødet 2014

Anne Grethe Holmsgaard, folketingsmedlem SF og Lars Christian Lilleholt, folketingsmedlemt Venstre dystede mod Steen Gade, folketingsmedlem SF og Martin Damm, formand for KL og borgmester i Kalundborg Kommune, Venstre.

Folkemødet 2014

Første disciplin var speed-logging, hvor de to hold fik udleveret en fukssvans, savbuk og en træstamme, som skulle skæres over.

Folkemødet 2014

I den anden disciplin skulle deltagerne fylde en trillebør med træpiller og derefter løbe ned i modsatte ende af banen uden at gøre skade på blomster og planker. Hver deltager på holdet skulle fragte fem poser frem og tilbage.

Folkemødet 2014

Folkemødet 2014

Sidste disciplin var halmballekast. Her gjalt det om at komme så tæt på savbukkene som muligt uden at gøre skade på blomsterne.

Vinderholdet blev Anne Grethe Holmsgaard og Lars Christian Lilleholt, der, selvom de var langsommest i disciplinerne på tid, fik ekstra point for samarbejde og kunstnerisk udførsel.