07. januar 2014

Vær med i KLK's Innovationsnetværk

KLK’s Innovationsnetværk fortsætter med tre netværksmøder i 2014 - to heldagsmøder og et 12-12 seminar. Første netværksmøde afholdes d. 28. april i Malmö, og tilmelding er åben nu.

De seneste fem år har KLK’s Innovationsnetværk drøftet en masse erfaringer, testet utallige metoder og vendt innovationsudfordringer på hovedet.

Deltagerne i innovationsnetværket har oftest været kommunale ledere og konsulenter, der arbejder med innovation. Der er altid nogle gengangere fra tidligere år, men de fleste er nye i netværket, og de bringer ny energi til netværket, som gør det muligt at gå på opdagelse i forskellige aspekter af innovation i kommunerne.

Form og udbytte

Netværkets form er baseret på aktiv deltagelse omkring erfaringer og dialog om input fra deltagerne i netværket, relevante oplægsholdere og KL’s Konsulentvirksomhed, KLK.

Det første netværksmøde afholdes i Malmø, hvor vi sætter fokus på svenske erfaringer med innovation. Vi sørger for en spændende ramme, og inviterer skarpe oplægsholdere til at skabe inspiration og debat. På de efterfølgende møder aftales temaerne i tæt dialog med deltagerne – eksempler på temaer kunne være: IT værktøjer til brug i innovationsprocesser, samskabelse, Nudging, design, skabelse af en innovationskultur og effektmåling af innovation.

Du kan se programmet og læse mere her