04. februar 2014

Anna Mee: Ingen modsætning mellem by og land

Det kommende radikale bestyrelsesmedlem i KL mener ikke, at der er et modsætningsforhold mellem by og land. KL skal undersøtte udvikling alle steder, mener hun

Når KL’s nye bestyrelse træder i kraft til marts, vil det for første gang i fire år være med repræsentation af De Radikale. Anna Mee Allerslev er den radikale kvinde, som kan smykke sig med sædet.

I et interview til nyhedsmagasinet Danske Kommuner fortæller hun om sit syn på det arbejde, der venter. Hun slår fast, at hun ikke ser et modsætningsforhold mellem de store byer og nationens ydreområder.

“Det er rigtig vigtigt at holde fast i, at Danmark hænger sammen på tværs af store og små kommuner. Det er en helt central opgave for KL at understøtte udvikling i både byer og Vandkantsdanmark. Væksten og udviklingen i mange af de kommuner, der ligger omkring de store byer, er afhængig af væksten inde i byerne, fordi folk pendler frem og tilbage mellem dem,” siger Anna Mee Allerslev og fortsætter.

“Det er vigtigt at huske på det, når vi skal arbejde på at finde løsninger. Så vi skal ikke sætte de her modsætninger op, fordi det let kan føre til forkerte beslutninger. Det handler om, at vi skal finde ud af, hvad der er bedst for alle 98 kommuner,” siger hun.

Læs, hvordan Anna Mee Allerslev ser mulighed for at påvirke KL’s arbejde i en radikal retning, og hvad der er hendes toneangivende dagsorden. Læs hele artiklen fra nyhedsmagasinet Danske Kommuner her.