28. august 2014

Er det en tåre, der er i øjenkrogen, borgmester?

Hobro IK har blæst adskillige fodboldfans bagover med den fornemme start i Superligaen. Danske Kommuner fulgte Mariagerfjords borgmester på dagen, hvor holdet spillede sin første superligakamp nogensinde.

”Er det en tåre, der er i øjenkrogen, borgmester?,”  spørger kameramanden til Mariagerfjords borgermester, Mogens Jespersen (V). Han har netop været vidne til, at de lokale fodboldhelte fra Hobro IK har sendt Brøndby hjem fra DS Arena med et 2-0-nederlag i bagagen.

Holdets succes er ikke uvæsentlig for borgmesteren. De gode resultater spiller også en rolle for kommunen i sin helhed, og han ser store perspektiver for byen som følge af fodboldfeberen.     

”Fodboldholdets succes har haft en enorm betydning for byen og kommunen. Vi har fået spalteplads og omtale – en PR, som ikke er til at købe for penge. Hobro er for alvor kommet ind i danskernes bevidsthed.”

”Og ligemeget, hvor jeg er kommet det seneste halve år, er snakken faldet på fodbold og på Hobros flotte præstationer,” siger Mogens Jespersen.

Du kan læse hele reportagen i Nyhedsmagsinet Danske Kommuner her.