13. juni 2013

KL og Politiken værter for topmøde på Bornholm

Bjarne Corydon, Erik Nielsen, Lars Barfoed, Kristian Thulesen Dahl og Claus Hjort Frederiksen debatterer økonomisk smalhals på Folkemødet lørdag eftermiddag.

Riget fattes penge, og kommunernes budgetter er sat på slankekur. Politik handler om at prioritere. Men hvad er det vigtigste at prioritere fremover, og hvordan kan kommunerne måske skabe bedre velfærd frem for mere?

Sådan lyder udgangspunktet for lørdagens helt store debatarrangement på Folkemødet på Bornholm. På scenen duellerer finansminister Bjarne Corydon (S), KL’s formand Erik Nielsen, formand for De Konservative Lars Barfoed, Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl og tidligere finansminister Claus Hjort Frederiksen (V).

Bag arrangementet står Politiken og KL samt kunstgruppen Superflex, der har udformet en kontrakt, som sætter rammerne for diskussionerne i gårdhaven på Politikens scene på Gæstgiveren i Allinge.

Forud for debatten skal alle tilhørere underskrive en kontrakt ved indgangen til Gæstgiveren. Den ene kontrakt hedder ’Kontrakt om aktiv deltagelse’, den anden ’Kontrakt om passiv deltagelse’. Begge kontrakter bliver også underskrevet af Politikens ansvarshavende chefredaktør Bo Lidegaard og KL’s formand Erik Nielsen.

Hvis deltageren skriver under på at være aktiv, forpligter vedkommende sig også til at deltage aktivt i debatten. Skriver deltageren derimod under på at være passiv, så forpligter vedkommende sig på ikke at sige noget under debatten.

Læs mere om KL's arrangementer på Folkemødet

Læs mere om kunstnergruppen Superflex og deres arrangementer med KL og Politiken på Folkemødet

Praktisk information

Navn: Økonomisk smalhals

Tid: Lørdag den 15. juni fra 16-18

Sted: Politikens scene på Gæstgiveren i Allinge

YDERLIGERE MATERIALE

  • LINK

    Læs mere om KL's arrangementer på Folkemødet her