09. december 2013

KL's kommunikationschef skifter job

Efter knapt to et halvt år i KL stopper kommunikationschef Line Aarsland, fordi hun har fået nyt job som vicepresident og direktør i Egmont.

Der får Line Aarsland ansvar for koncernkommunikation bl.a. Egmonts corporate brands, herunder Egmont og Nordisk Film, intern og ekstern kommunikation samt CSR. 

KL’s adm. direktør Kristian Wendelboe siger:

”Jeg er ked af, at Line Aarsland forlader KL. Line har spillet en central rolle i KL’s nyorientering mod en mere offensiv og kommunikerende interesseorganisation. Men når det er sagt, så ønsker vi også Line et stort tillykke med hendes nye job. Det er er altid positivt, når medarbejdere kan bruge jobbet i KL som springbræt til nye udfordringer. Nu går arbejdet med at finde en afløser til rollen som kommunikationschef i KL i gang, og det er på forhånd klart, at vi vil gå efter en profil, som kan fastholde den proaktive linje, som Line Aarsland har medvirket til,” siger Kristian Wendelboe.

Line Aarsland siger:

”Jeg har de sidste godt to et halvt år i KL været med til at lave strategien for et mere offensivt KL bl.a. med store, vigtige samfundsdagsordener som lærerkonflikt og kommunalvalg. Det har været fantastisk spændende og udviklende at være en del af holdet. Nu har jeg fået endnu en spændende mulighed. Egmont er en af Nordens største mediekoncerner og er samtidig en erhvervsdrivende fond, hvor dele af overskuddet går til udsatte børn og unge. Det budskab vil jeg også meget gerne medvirke til at udbrede,” siger Line Aarsland.

For yderligere oplysninger kontakt Line Aarsland på tlf.: 3370-3121