09. december 2013

Jesper Lihn

Vicekontorchef i Ledelsessekretariatet, ansat siden 2012, 38 år

Hvorfor vil du anbefale andre at arbejde i KL?

KL er en organisation med stor synlighed og gennemslagskraft i forhold til vigtige velfærdspolitiske spørgsmål. Man har derfor som medarbejder en klar fornemmelse af at kunne gøre en forskel på de områder, man arbejder med. Og så er der mange dygtige kolleger og fagligheder samlet under samme tag i KL-huset. Det giver et interessant og udfordrende fagligt miljø, hvor man kan få kvalificeret sparring og lære en masse. Endelig er det et stort hus med mange muligheder både karrieremæssigt og på den sociale front.   

Hvad er det meningsfulde i dit arbejde i KL?

Mit arbejde handler i høj grad om at arbejde netværksorienteret og opnå resultater for kommunerne gennem dialog og håndtering af processer. Det giver derfor stor mening for mig, når samarbejdet med kommunerne og KL’s mange samarbejdsparter lykkes og vi opnår resultater til gavn for kommunerne.

Hvad er de mest dækkende karakteristika ved dit job i KL?

  • Bred kontaktflade til mange forskellige organisationer og aktører
  • Tæt kontakt til kommunale politikere, topledere og medarbejdere
  • Stort ansvar kombineret med høj grad af frihed i opgavevaretagelsen
  • Stor variation i opgaverne
  • Krav om gode samarbejdsevner og netværksstyring

Hvad laver du i din fritid?

Jeg tilbringer en stor del af min fritid med mine to drenge. Derudover elsker jeg fysisk aktivitet, så den står ofte på mountainbike, fodbold og i ny og næ en løbetur eller et besøg i KL-husets motionscenter. Der bliver heldigvis også tid til vennerne, en koncert og gode aktive ferier.

Mød flere medarbejdere