12. april 2013

Warming: Efter valget får jeg et ’almindeligt’ job

Det bliver med vemod, at Mikkel Warming forlader posten som socialborgmester i Københavns Kommune, fortæller han til Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

Som socialborgmester for Enhedslisten i Københavns Kommune har Mikkel Warming nu i snart to valgperioder arbejdet for at bekæmpe ulighed og fattigdom i Danmarks hovedstad. Men til november er det slut. Det skriver Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

”Socialforvaltningen er et spændende og meningsfyldt område. Det er et fantastisk sted, og det bliver med uendeligt vemod, når jeg drager ud af dørene for sidste gang,” siger socialborgmester Mikkel Warming til Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

Man skal ikke gro fast                   

Grunden til Mikkel Warmings afsked med borgmesterposten er Enhedslistens rotationsregler, som er etableret for at sikre, ”at man ikke gror fast på et borgmesterkontor”.

”Jeg har hele tiden vidst, at jeg skulle noget andet efter otte år, og med vores partiskat betyder det, at jeg ikke er afhængig af en borgmesterløn. Jeg kan i højere grad gå ud og få et ”almindeligt” arbejde efter valget," siger han.

Læs mere om Mikkel Warmings over 25 år i politik og hans tanker om sin forestående afgang som borgmester i Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

YDERLIGERE MATERIALE

  • LINK

    Læs hele artiklen i Nyhedsmagasinet Danske Kommuner