14. marts 2012

Invitation til dialogmøder om Min Digitale Byggesag

Som led i arbejdet med Min Digitale Byggesag har KOMBIT og KL brug for input fra kommunerne. Derfor inviterer vi nu til dialogmøder fem forskellige steder i landet. Første møde er i Rebild den 16. april 2012.

Dialogmøderne om Min Digitale Byggesag har til formål at informere kommunerne om projektet, men i lige så høj grad at give KOMBIT og KL viden om kommunernes forventninger. På møderne er der lagt op til dialog og diskussion, blandt andet om integration og optimering af løsningen, herunder forventningsafstemning omkring bl.a. implementering og support.

Hør om tidligere erfaringer

KOMBIT og KL vil fortælle om status og planerne for projektet og ønsker at høre kommunernes meninger fx om, hvordan vi kan bidrage til at forberede en optimal implementering af løsningen. Desuden vil kommuner, som allerede har arbejdet med digitale byggeansøgninger fortælle om deres erfaringer.

Målgruppen for møderne er alle, der arbejder med regulering af fast ejendom i det daglige, herunder bygningsinspektører, funktionsledere og sagsbehandlere, som arbejder med myndighedsopgaver i forhold til byggeri og miljø. Af pladshensyn opfordrer vi dog til, at hver kommune sender max. 3 deltagere til møderne.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her

YDERLIGERE MATERIALE

  • LINK

    Tilmelding til dialogmøde om Min digitale byggesag