31. januar 2012

Få styr på reglerne om kommunale affaldsgebyrer og regnskaber!

Den 1. januar 2012 trådte en ny affaldsbekendtgørelse i kraft. Med den er der håb om, at der kommer ro omkring reglerne for gebyrer, budgetter og regnskaber efter 2 turbulente år siden affaldsreformen fra 2010. KL og RenoSam vil derfor benytte lejligheden til at invitere til en konference, hvor netop disse tre emner er på dagsordenen.

 

På konferencerne vil der være oplæg fra specialister fra Deloitte, Bech-Bruun og Processor, der alle har viden og praktiske erfaringer inden for den kommunale ”affaldsøkonomi”.

Konferencerne retter sig mod ansatte i kommuner og affaldsselskaber, der i det daglige arbejder med kommunale affaldsgebyrer, -regnskaber og -budgetter.

De to konferencer holdes henholdsvis den 14. marts (i København, Weidekampsgade 6) og 20. marts (i Silkeborg, Papirfabrikken 26). Prisen er 1.250 kroner (ekskl. moms)for medlemmer af RenoSam og KL. Deltagelse for ikke medlemmer, og kun i tilfælde af at der pladser til overs, koster 2250 kroner (ekskl. moms) . Tilmeldingsfristen er den 2. marts.

Det endelige program kan inden 14 dage findes på RenoSams hjemmeside, hvor du allerede nu kan tilmelde dig (http://www.renosam.dk/kurser).

Det er muligt enten at tilmelde sig i København eller Silkeborg.

YDERLIGERE MATERIALE

  • LINK

    klik her for at tilmelde dig på RenoSams hjemmeside