28. februar 2012

Kommunernes Netværk om Fundraising afholder andet møde

Arbejder du med fundraising og vil du gerne holde dig orienteret om, hvad der sker på området, og hvad dine kolleger i de andre kommuner har gang i? Så HUSK at melde din kommune ind i Kommunernes Fundraisingnetværk. Vi afholder næste den 14. november 2012 i KL-Huset.

Du kan deltage, hvis du er ny medarbejder på området, men også hvis du har erfaring med at skrive ansøgninger og søge tilskud. For at deltage i netværket er det ikke afgørende, hvor du er ansat i kommunen. Fundraising er en tværgående disciplin, så mange af vores emner vil formentlig have generel interesse.

Netværksmøderne sætter deltagerne i centrum og du har derfor mulighed for at præge møderne ud fra dine interesser og dit engagement.

Program og tilmelding

Du kan tilmelde dig mødet den 14. november her eller via linket i menuen til højre.

Hvordan melder jeg kommunen ind i netværket?

Hvis du vil være med fra start skal du først melde dig ind i netværket. Det gør du på www.kl.dk/fundraisingnetvaerk. På linket til højre i billedet eller her.

Medlemskabet giver kommunen adgang til et forårs- og efterårsmøde. Kommunen bestemmer selv, hvem der deltager fra gang til gang.

Hvordan kan du tilmelde dig det første netværksmøde?

Husk at der også skal ske tilmelding til selve netværksmødet.

Tilmelding foregå ligeledes på hjemmesiden. Tilmelding sker via linket til højre i boksen "Tilmelding til næste møde" (er dog kun synlig, så længe, der er åben for tilmelding).

YDERLIGERE MATERIALE

  • LINK

    Foreløbigt program og tilmelding til mødet den 22. marts

  • LINK

    Kommunernes Netværk om Fundraising

  • LINK

    Meld din kommune ind i Kommunernes Netværk om Fundraising 2012