KL

Nyhed

1-10 af 1269 resultater
 • Nyhed

  Tørke og afbrændingsforbud

  Sol, sommer og grill. En god cocktail med mindre der igen bliver områder med tørke og mulige afbrændingsforbud. Danske Beredskaber har diskuteret formulering og rammer til en mere ensartet formidling med henblik på at undgå nogle af sidste sommers misforståelser.

  Læs mere
 • Nyhed

  Klima, politik og penge

  KL inviterer til to klimakonferencer i det tidlige efterår 2019 – en klimatilpasningskonference og en klimapolitisk konference. Se de netop opdaterede programmer og tilmelding til konferencerne.

  Læs mere
 • Nyhed

  Innovationsturnering - hvordan skaber vi bæredygtige byer og lokalsamfund med ny teknologi?

  Kom med til Innovationsturnering, hvor en række kommuner skaber løsninger på samfundets store udfordringer. I har forberedt jer hjemme i kommunen, og undervejs på dagen bliver I udfordret af eksperter, ledere og medarbejdere fra andre kommuner.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL: Der er plads til flere investeringer i velfærd

  Vismændene vurderer presset på arbejdsmarkedet som behersket. Det understreger, at presset på arbejdsmarkedet ikke er et gyldigt argument for at holde igen med kommunernes anlægsinvesteringer. En kommende regering må afsætte flere penge til at følge med udviklingen, lyder det fra KL’s formand.

  Læs mere
 • Nyhed

  Hvordan får vi klimatilpasning op i gear?

  KL tager initiativ til at få klimatilpasning op i gear. Derfor inviteres til to konferencer en teknisk og en politisk i det tidligere efterår – se program og tilmelding

  Læs mere
 • Nyhed

  KL temadage om den nye erhvervsfremmelov

  Kom til KL's temadage om den ny erhvervsfremmelov i september. Information om tilmelding og program findes nedenfor.

  Læs mere
 • Nyhed

  Sådan får du overblikket over ledelsesdata med Excel

  Med Excel kan du visualisere de data, der understøtter dit ledervirke bedst. Ekspert i datahåndtering, fortæller dig her, hvordan du med fire enkle skridt kan bruge Excel til at skabe overblik over de mange data.

  Læs mere
 • Nyhed

  Billeder TM '19

  Her ligger billeder fra Teknik & Miljø 2019

  Læs mere
 • Nyhed

  Ph.d.-samarbejde: Kommunernes arbejde med verdensmålene

  KL er i fællesskab med RUC, Guldborgsund-, Vejle- og Gladsaxe Kommuner gået sammen om et ph.d.-projekt om kommunernes arbejde med FN's Verdensmål.

  Læs mere
 • Nyhed

  Fra global til lokal - KL undersøgelse om verdensmål i kommunerne

  Kommunal indsats ift. FN's verdensmål – Hvad gøres og hvordan integreres og måles verdensmålene i den kommunale praksis? KL spurgte kommunerne i efteråret 2018, og har nu sammenfattet en artikel om resultaterne af undersøgelsen

  Læs mere