KL

Nyhed

1-10 af 1295 resultater
 • Nyhed

  Bedre forretning med digitalisering

  Kom og hør hvordan, når Jacob Harding Kirkegaard, informatikchef i Silkeborg Kommune og Peter Thrane, chefkonsulent i KL giver deres syn på hvordan digitalisering giver en bedre kommunal forretning. Vi ses til temamødet 'Digitalisering og faglighed' på TEKNIK & MILJØ ’19 fredag d. 26. april.

  Læs mere
 • Nyhed

  Over 400 tilmeldinger til TEKNIK & MILJØ´19

  TEKNIK & MILJØ '19 er det store årlige samlingspunkt for kommunale politikere på det teknisk område. Her fokuserer vi på de vigtigste kommunale dagsordener netop nu og i år er det gennemgående tema "sammenhæng".

  Læs mere
 • Nyhed

  Tilmeldingen til Teknik & Miljø '19 åbner i dag kl. 12:00

  KL afholder konferencen TEKNIK & MILJØ '19 d. 25.-26. april 2019 i Fredericia. De to dage vil byde på strategiske møder, temamøder og udflugter indenfor teknik- og miljøområdet. Du kan nu tilmelde dig!

  Læs mere
 • Nyhed

  Bliv medlem af Kommunernes Netværk om den almene boligsektor

  Første møde i Kommunernes netværk om den almene boligsektor nærmer sig med hastige skridt. Vær med til første møde i Svendborg den 4. april 2019 hvor emnet er datadrevet monitorering.

  Læs mere
 • Nyhed

  Klimatilpasning og planområdet - Fælles netværksmøde

  Blå/grønne klimaløsninger, grundvand og planlægning i kommunerne - Hvordan håndteres klimatilpasning i kommunal og lokal planlægning?

  Læs mere
 • Nyhed

  Svagt stigende kommunale sagsbehandlingstider

  Nye tal for kommunernes sagsbehandlingstider på bygge- og miljøområdet viser, at kommunerne overholder aftalte servicemål for miljøgodkendelser og går en smule over for byggesager.

  Læs mere
 • Nyhed

  Datadrevet ledelse: I krydsfeltet mellem politiske mål og tekniske muligheder

  Data er blevet et ledelsesmæssigt anliggende og kommunale ledere skal i højere grad træffe beslutninger på baggrund af data. Det stiller nye krav, og derfor udbyder KL kurset "God ledelse med data".

  Læs mere
 • Nyhed

  1. møde i Kommunernes Ejendomsnetværk 2019 afholdes d. 27. februar

  Strategisk ejendomsadministration, økonomisk overblik over kommunale ejendomme, nøgletal og aktive bygninger er emnerne for dagen

  Læs mere
 • Nyhed

  Lancering af den første baseline for verdensmålene

  Den 31. januar lanceres Danmarks første baseline for verdensmålene. Til lanceringen deltager blandt andre HKH Kronprinsessen og Københavns overborgmester, Frank Jensen.

  Læs mere
 • Nyhed

  Gratis basismedlemskab af dataportal skal fritstille flere kommunale datasæt

  KL tilbyder alle kommuner et gratis medlemskab af dataportalen OpenData.dk i perioden 2018-2020. Hensigten er at øge kommunernes mulighed for at skabe vækst og innovation i samfundet gennem anvendelsen af Åbne Data.

  Læs mere