Gå til hovedindhold
Digitalisering og teknologi
Mere info følger

It-projektlederkonference

Dagens teknologi er ikke kun transformerende for vores arbejde og hverdag; den former også vores planet på nye og spændende måder. KL og Roskilde Universitet byder dig indenfor til en dag, hvor digitaliseringens potentiale møder bæredygtighedens visioner.

Målgruppe

Konferencen henvender sig primært til It-projektledere, digitaliseringskonsulenter og ansatte der arbejder med bæredygtighed og klima i kommunerne.

Konferencen

Lyt med på de fascinerende cases fra Aarhus og Vallensbæk Kommuner, hvor digitale løsninger allerede gør en konkret forskel for miljøet. Opdag, hvordan digital innovation kan være en drivkraft i den grønne omstill­ing, og hvordan IT-projektledere kan stå i frontlinjen af denne forandring.

Med engagerede oplægsholdere, drøftelser og mulighed for netværk med skarpe hoved­er, garanterer vi en dag fyldt med inspiration og indsigt. Hør bl.a. hvordan datadrevne strategier i Hørsholm Kommune fører til bæredygtige resultater, og bliv klogere på Roskilde Universitets nyeste forskningspro­jekter inden for digital bæredygtighed.

Hvis du ønsker at være en del af den spændende fremtid, hvor digitalisering og bæredygtighed går op i en højere enhed, så marker den 26. februar 2024 i din kalen­der og tag med os ind i morgendagens muligheder!

Tid og sted

Den 26. februar 2024 fra klokken 9.30 - 15.45 i KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Pris og betaling

Kr. 1.975, - + moms.

Tilmelding er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du er forhindret.

Spørgsmål rettes til arrangementsinfo@kl.dk.

Program

Du kan tilgå programmet til it-projektlederkonferencen på tilmeldingssiden her.

Sidst opdateret: 16. november 2023