Teknik og miljø Netværk og uddannelse

Kommunernes Energinetværk

Netværket er målrettet medarbejdere, som i det daglige beskæftiger sig med energi- og varmeplanlægning og medarbejder, der arbejder mere koordinerende med den lokale klimaindsats og omstilling af energien

image

Temaer i 2023

Vi kommer i 2023 til at afholde 3 netværksmøder, hvoraf vi planlægger at én af disse vil være i form af et fysisk møde med tilsvarende heldagsprogram. Derudover planlægger vi mange webinarer, temadage mv., som medlemmer i Energinetværket kan deltage i som gratister, med mindre anden information fremgår for det gældende arrangement. 

KL’s Energinetværk holder jer opdateret om den energipolitiske dagsorden og nyheder på energiområdet. Netværket fremmer den fælles vidensdeling og bidrage til inspiration mellem medlemmerne af netværket. Sammen bliver vi klogere på sammenhængen mellem de kommunale myndighedsopgaver og den landspolitiske dagsorden. Herudover er der god muligheden for at hjælpe og inspirere hinanden, med konkrete eksempler  fra de opgaver, du møder i din kommunale dagligdag. Når du deltager i netværket bidrager og styrker du også KL’s interessevaretagelse for kommunerne på energiområdet.

Årets tre møder er: 

1. Netværksmøde 2023: 8. marts 09.30 - 12.30 (online). Mødet sætter spot på mindre, fælles varmeforsyning. Læs mere og tilmeld dig mødet her. 

2. Netværksmøde 2023: 13. september 10.00 - 16.00 (fysisk). Mødet fokuserer på VE og kommunen som aktør. Læs mere og tilmeld dig mødet her. 

3. Netværksmøde 2023: 13. december 09.30 - 12.30 (online). Mødet kommer til at handle om strategisk energiplanlægning. Læs mere og tilmeld dig mødet her. 

Du kan læse meget mere om årets emner, sidste års fokus og hvad fordelene er som medlem i linket nedenfor. 

Netværk

Netværk Medlemskab af Kommunernes Energinetværk

×

Log ind