Kommunale opgaver Sundhed

KL Play: Sundhed og social

Virtuel vidensdeling og digitalisering af arbejdsgangen er i forbindelse med COVID-19 blevet en nødvendig del af arbejdsgangen. Derfor tilbyder KL nu en abonnementsordning for kommuner og organisationer, som indeholder en samlet pakke af KL's virtuelle aktiviteter.

Corona-krisen har givet anledning til et øget fokus på samspillet mellem kommunerne og KL. Erfaringerne viser, at det er muligt at mangfoldiggøre ny viden hurtigt og direkte, og at det er blevet let virtuelt at drøfte aktuelle både strategiske og faglige emner.

Derfor udbyder KL nu, som et pilotprojekt, en ny online abonnementsordning ’KL Play: Sundhed- og Social’. Ordningen gik i luften d. 1. marts 2021.

Der er programmer for alle, både politikere, embedsfolk og fagprofessionelle; topledere som medarbejdere, og nogle henvender sig mere målrettet bestemte grupper end andre.

Sendefladen består af minimum fire online programmer om måneden, fx webinarer og liveevents, som tager afsæt i aktuelle tendenser og udfordringer på sundheds- og socialområdet.

KL Play: Sundhed og Social er et supplement til den eksisterende medlemsservice i KL og indeholder 10 forskellige programformater, som sendes med forskellig kadence henover året. Prisen for KL Play afhænger af kommune- og organisationsstørrelsen og betales på årlig basis.

Du kan finde KL Play her.

Hør direktør Christian Harsløf fortælle om KL Play her:

 

Tilmelding kan findes via linket:

Tilmelding til KL Play: Sundhed og social

 

×

Log ind