Sundhed

Flere nyheder

1-10 af 252 resultater
 • Nyhed

  Digitalt supplement til sundhedskort forventes på vej

  Med nyt lovforslag er det forventningen, at et digitalt sundhedskort bliver gradvist indfaset som et supplement til det gule fysiske sundhedskort, vi kender i dag, før det på længere sigt vil kunne fungere som en erstatning for mange af landets borgere til glæde for fx forældre der nemt vil kunne have sundhedskort til deres børn ved hånden. Det nye digitale kort kræver tilpasning af eksisterende digitale løsninger og nye vejledningsopgave i kommunerne.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Afgørende med bemanding af vigtige funktioner

  Fra i dag er skoler, dagtilbud og en række andre kommunale tilbud lukket for personligt fremmøde. Men det er langt fra det samme som, at det offentlige Danmark er lukket ned. Tværtimod arbejder hundredtusindvis af medarbejdere i kommunerne på højtryk for at holde samfundet i gang.

  Læs mere
 • Nyhed

  COVID-19: Nyt samarbejde skal modvirke forsyningsproblemer med kritisk medicinsk udstyr

  Danske Regioner, KL og Lægemiddelstyrelsen etablerer et nyt logistikcenter, der skal styrke overblikket over kritisk medicinsk udstyr og værnemidler i kommuner og regioner ifm. COVID-19 og omfordele efter behov.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  Kommunerne bakker op om regeringens tiltag for at begrænse coronasmitte

  Regeringens nye tiltag bliver en stor udfordring for borgernes hverdag. Kommunerne er klar til at være med til at løfte opgaven, lyder det fra KL’s formand.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL: Der er brug for hastelovgivning på hele det kommunale område

  Lukning af skoler, plejehjem, jobcentrene mv. rammer hårdt i kommunerne, som har brug for ny lovgivning, der sikrer, at ressourcerne kan prioriteres bedst muligt, siger KL’s formand.

  Læs mere
 • Nyhed

  Coronavirus: Spred vigtigt budskab og beskyt ældre og svage

  Hjælp med at dele et meget vigtigt budskab om coronavirus til danske borgere: Undgå fysisk kontakt med ældre og svage borgere, hvis du er det mindste sløj. Det er afgørende, at vi sammen beskytter dem, der er i særlig risiko for at blive alvorligt syge af virussen.

  Læs mere
 • Nyhed

  3. bølge af I Sikre Hænder på vej

  Informationsmøderne den 19. og 23. marts er aflyst som følge af den nuværende situation med COVID-19.

  Læs mere
 • Nyhed

  Aflysning af KL konference om udsatte børn og unge den 17. marts

  KL har, som konsekvens af meldingerne på regeringens pressemøde om Covid-19, besluttet at aflyse KL’s konference om udsatte børn og unge den 17. marts på Nyborg Strand.

  Læs mere
 • Pressemeddelelse

  KL aflyser Kommunalpolitisk Topmøde 2020

  For at inddæmme smitterisikoen ved coronavirus opfordrer sundhedsmyndighederne alle til at udskyde eller aflyse arrangementer med mere end 1000 deltagere. Det får også betydning for en række af KL’s arrangementer, bl.a. Kommunalpolitisk Topmøde, som aflyses.

  Læs mere
 • Nyhed

  Temadag om styrket tobaksforebyggelse - national handleplan og ny tobakslov på vej

  Center for Forebyggelse i praksis inviterer i maj til temadage, der sætter fokus på kommunernes tobaksforebyggelse og national handleplan mod børn og unges rygning.

  Læs mere