Sundhed

Flere nyheder

1-10 af 244 resultater
 • Nyhed

  En styrket indsats for at fremme mental sundhed i socialfaglige tilbud

  Center for Forebyggelse i praksis inviterer i marts til temadage, der sætter fokus på, hvordan mental sundhed kan styrkes hos borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

  Læs mere
 • Nyhed

  Kommunerne prioriterer fortsat forebyggelse og sundhedsfremme

  8 ud af 10 kommuner har implementeret Sundhedsstyrelsens forebyggelsespakker på tobak, alkohol, fysisk aktivitet, kost og mental sundhed. Det viser en ny kortlægning af kommunernes forebyggelsesindsatser, som Statens Institut for Folkesundhed står bag.

  Læs mere
 • Debatindlæg

  Debatindlæg: Vi har for længst overskredet tidspunktet for rettidig omhu

  Der er blevet råbt op i mange år, men planerne om at skabe bedre sammenhæng og udbygge det nære sundhedsvæsen i almen praksis og kommunerne er gang på gang strandet. Det er tid til handling, skriver Jacob Bundsgaard (S) og Martin Damm (V) i dette debatindlæg.

  Læs mere
 • Nyhed

  Leder: To vigtige udfordringer

  KL's administrerende direktør Kristian Wendelboe skriver i sin leder om vigtigheden af, at der bliver taget grundlæggende diskussion af, hvordan vi indretter velfærdssamfundet i fremtiden.

  Læs mere
 • Nyhed

  Uklare rammer udfordrer kommuners sygdomsbehandling af borgerne

  Næsten 8 ud af 10 kommuner har det seneste år oplevet et pres for at overtage nye eller flere behandlingsopgaver fra sygehusene, men mange svarer samtidig, at de mangler aftaler, der giver klare rammer om bl.a. ansvar og økonomi. Det kan ikke fortsætte i samme spor uden store konsekvenser, lyder det fra både borgmester og sundhedsøkonom.

  Læs mere
 • Nyhed

  Skolen som arena for at fremme fysisk aktivitet hos børn og unge

  Center for Forebyggelse i praksis inviterer i februar til temadage, der med skolen som arena sætter fokus på samarbejdet på tværs af fagområder for at øge fysisk aktivitet blandt børn og unge.

  Læs mere
 • Nyhed

  Arbejder du med data har du allerede et nyttigt værktøj tilgængeligt med Excel

  Du skaber ikke nødvendigvis merværdi ved at implementere en masse nye, smarte programmer, men i stedet blive bedre til at udnytte det fulde potentiale af de programmer, du allerede arbejder i. Excel er en gammel kending, men har du styr på alle funktioner og muligheder?

  Læs mere
 • Nyhed

  Ny kontorchef for Sundhed og Ældre i KL

  KL har ansat Trine Vig Houe som ny kontorchef på sundhed- og ældreområdet.

  Læs mere
 • Nyhed

  Sådan sikrer du, at den rette patient får den rette medicin på det rette tidspunkt

  Styrelsen for Patientsikkerhed har udarbejdet en ny pjece, der skal understøtte håndteringen af medicin i det kommunale sundhedsvæsen. Her beskrives det trin for trin, hvordan man sikre, at medicinhåndteringen udføres korrekt.

  Læs mere
 • Information

  Jura om data og digitalisering

  På denne side kan du orientere dig om jura i forhold til data og digitalisering inden for sundhedsområdet

  Læs mere